PSC i IMM reeditaran el govern de coalició a Mont-roig del Camp

Fran Morancho, alcalde i cap de llista del PSC, guanya les eleccions a Mont-roig del Camp repetint el resultat de 2019, 7 regidors. A més, l’augment de la plataforma municipalista d’Impuls Miami Mont-roig, que passa d’1 a 2 regidors, permetrà reeditar el govern de coalició al qual ja han arribat a un acord.

Font: ACN

Morancho valora “molt positivament els resultats” obtinguts en què augmenten en 16 vots, en un context en què la participació cau en 8 punts respecte als comicis de l’any 2019. Per altra banda, es mostra “preocupat” per l’entrada de Vox al consistori, amb un regidor.

Per altra banda, l’alcalde considera que tot i que hi ha “una continuïtat” de l’obra de govern, també “s’obre una nova etapa”. Per aquest motiu ja han pres els primers acords i assegura que actualment estan “treballant en un nou pla de govern” pels pròxims anys per definir quins projectes portar endavant i quan. Així i tot, assegura que ja hi ha alguns projectes que s’estan portant a terme com la zona poliesportiva al costat de l’escola Mare de Déu de la Roca, continuar amb la reconversió de l’Avinguda Barcelona o l’arribada de l’empresa de bateries elèctriques coreana ILJIN al municipi.

PUBLICITAT