Es realitzen les primeres proves PCR a la residència l’onada de Riudoms

Riudoms decideix realitzar test PCR als centres l’onada. Amb la situació generada per l’alerta sanitària, l’alcalde del municipi, Sergi Pedret ha demanat expressament a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona que es realitzin test de manera urgent tant al personal sanitàri com a totes les persones residents.

Aquesta mesura preventiva vol donar resposta a reforçar la petició del Departament de Salut per part de la direcció del centre. Gràcies a això es començaran a fer aquestes proves aquest dimecres 22 d’abril i amb l’objectiu d’identificar amb certesa els casos positius i evitar millor el possible contagi. 

Tractant-se d’un col·lectiu tant vulnerable i un dels centres de major preocupació pel consistori, se li donarà tot tipus de prioritat en cas d’emergència. Recordem que l’Ajuntament ja va aprovisionar amb material sanitàri el centre residencial.

Així doncs, les mesures adoptades per l’equip de govern seran les màximes on a més a més es volen intensificar les tasques de desinfecció de carrers pròxims al centre.

PUBLICITAT