Home Podcast INFORMATIUS 6a edició del Reus Teatre Musical

6a edició del Reus Teatre Musical

La sisena edició de l’RTM Reus Teatre Musical començarà el dijous 14 de novembre, a les 20:30h, al Bravium Teatre, amb la representació d’”Impro Side Story” és el show de “Impro” sense guió ni partitura, on res està assajat ni pactat. Ni els actors, ni el músic, ni el públic saben el que faran, cantaran o interpretaran. L’autèntic guionista esdevé el propi públic.

L’edemà divendres 15 de novembre serà el torn de “#Fack15anys”, de la companyia Casualitats previstes, que pujarà al mateix escenari reusenc a les 20:30 h.

Finalment, el dissabte 16 de novembre, també a les 20:30 h, serà el torn de “Plaers inFinnits”, de la companyia ThinkBig, que narra la solitud d’una dona i el record sempre present del seu fill.

A més, enguany el dia 9 de novembre tindrà lloc l”Off RTM 2019′, un projecte educatiu i social que pretén ser un espai de formació i creació artística que té com a protagonistes 14 joves, de 15 a 18 anys d’edat, que han elaborat quatre peces de teatre musical de petit format i de curta durada, a través d’un working progress en 4 sessions de 3 hores cadascuna.

PUBLICITAT