Home MUNICIPIS Montbrio Wifi públic gratuït a Riudoms, Montbrió i Vilanova d’Escornalbou

Wifi públic gratuït a Riudoms, Montbrió i Vilanova d’Escornalbou

El wifi públic de Riudoms a punt

Riudoms és un dels pocs municipis de la demarcació de Tarragona que fou escollit a finals de l’any passat en la primera convocatòria de la iniciativa WiFi4EU. Aquesta comporta una subvenció de 15.000 euros de la Unió Europea per instal·lar punts de connexió wifi d’accés gratuït. Ara municipi del Baix Camp està preparant la licitació per donar servei d’accés gratuït a internet en diverses zones del poble.

L’alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, s’ha reunit avui amb el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, per presentar el projecte de WIFI pública de Riudoms.

S’estan ultimant els darrers detalls per determinar la ubicació definitiva de les zones de connexió. Tot apunta que seran les zones amb més concurrència, com per exemple la plaça de l’Església, la Biblioteca Municipal i equipaments municipals on se celebren actes i cursos, com per exemple, l’edifici de les Escoles Velles i la Casa de cultura Antoni Gaudí.

En breu iniciarà el procés de contractació pública per a la instal·lació i la prestació del servei amb l’objectiu que els riudomencs i riudomenques puguin gaudir del servei abans d’acabar l’any.

Montbrió del Camp i Vilanova d’Escornalbou també disposaran de punts wifi gratuïts

La segona convocatòria de les propostes WiFi4EU ha beneficiat a aquests dos municipis del Baix Camp que rebran, cadascun, 15.000 euros d’ajuda per poder instal·lar zones wifi en espais públics: ajuntaments, biblioteques, museus, parcs o places. Aquesta iniciativa prové de la Unió Europea, que compta amb un pressupost total de 51 milions d’euros. Cent municipis catalans han estat seleccionats en aquesta segona convocatòria del finançament. Es sumen, així als 44 que van ser-ho en la passada edició

 

PUBLICITAT