Home Podcast INFORMATIUS Vinyols caminarà sota la Lluna el dissabte 13 de juliol

Vinyols caminarà sota la Lluna el dissabte 13 de juliol

Vinyols i els Arcs prepara una nova edició de caminada seminocturna. A les 8 del vespre començarà el recorregut de 10 quilòmetres pels adults en un itinerari que rodeja el municipi. 

El fet que aquesta caminada popular es comenci al vespre, fa que la calor i la humitat hagin desaparegut i fa més atractiu l’exercici físic. A més a més, l’ajuntament ha habilitat avituallament pels caminants, i deixarà oberta la piscina des de les 10 de la nit fins la 1 de la matinada per aquelles persones inscrites en l’activitat. 

Els més petits també podran fer el seu propi recorregut. El de la canalla acompanyada pels pares té una distància de 6 quilòmetres, tot i que també es centra en els voltants del municipi. 

Antonieta Freixes, regidora de mobilitat, creu que el recorregut és atractiu pels habitants i que és una oportunitat per fer poble.

Per tots aquells que hi vulguin participar, és indispensable portar frontal o llanterma per la foscor de la nit. La sortida es farà des de la plaça del Replà el proper dissabte 13 de juliol a les 8 del vespre.

PUBLICITAT