Home INFORMATIUS Peces Informatives Una Setmana Santa carregada d’actes a Riudoms

Una Setmana Santa carregada d’actes a Riudoms

La programació de Festes de Setmana Santa a Riudoms és una de les més llargues. La festivitat cristiana es va començar a celebrar aquest passat diumenge i no s’acabarà fins dilluns de pasqua, el dia 22 d’abril.

De fet, avui mateix es pot viure la missa i sagrament de la reconciliació a l’església de Sant Jaume, i aquest cap dissabte, a les 20:00h es podra veure els Quadres de la Passió, on en diversos espais singulars de Riudoms, un centenar d’actors i actrius del municipi representen les principals escenes de “La Passió de Jesús”.

La setmana vinent inicia la Setmana Santa amb la missa del dilluns sant, el via crucis nocturn de dimecres, amb un recorregut de l’església de Sant Jaume de Riudoms fins a Santa Caterina de Vinyols i els Arcs; per acabar de destacar l’endemà, dijous 18 a les sis de la tarda, l’exposició dels misteris amb les diverses confraries.

Per acabar divendres sant amb els tradicionals actes, com “Matar a la Serp” a càrrec d’Encarna Delgado Serrano. Dissabte 20 d’abril amb la Cantada de Caramelles als carres i espais de la vila a partir de les 23:30, i diumenge i dilluns de pasqua amb la missa solemne de la resurrecció.

Coneix la programació aquí