Home Podcast INFORMATIUS Un estiu mogut al CF Reus

Un estiu mogut al CF Reus

Sembla ser que sí, que els problemes a Reus es van solucionant a poc a poc i l’equip podrà seguir existint en el 110è aniversari del club. Ha sigut un estiu mogut a la ciutat amb David López al capdavant del club i Onolfo tornant de Miami. 

Juliol no va ser el millor mes pel club reusenc que va ser descendit de Segona Divisió B a Tercera pel no pagament de la quota que demanava la Federació Espanyola. El mes s’anava consumint i el Reus havia d’acceptar la nova realitat, una expulsió al gener i un descens administratiu al juliol. 

L’agost ha sigut un conjunt de bones noticies que encara no han acabat de solucionar el tema però que han anat allargant la vida del Reus lentament. Onolfo va tornar dels Estats Units i pas a pas, el club està revivint. Primer es va pagar l’aval a Tercera, després es va presentar l’equip tècnic amb Calderé al capdavant i finalment una desena de jugadors en plantilla.

L’última fita ha estat la del camp. Finalment, l’Ajuntament de Reus ha cedit l’estadi municipal al conjunt del Baix Camp. Ara el Reus exten la seva vida una setmana més. Encara ha de saldar el deute, però pot permitir-se el luxe de no competir aquesta setmana. Això sí, si el club vol competir enguany, no podrà faltar a la segona jornada perquè suposaria una altra expulsió del club.

El cor del Reus encara segueix viu, una agonía pels aficionats que han viscut un estiu boig però que podria acabar amb final feliç.

PUBLICITAT