Home Podcast MUNICIPIS Un Let’s Clean Up Day d’èxit a Vilaplana

Un Let’s Clean Up Day d’èxit a Vilaplana

Aquest diumenge una vintena de persones van participar en la jornada de neteja de deixalles pel voltant de Vilaplana. Tot plegat, dins del marc de la campanya europea Let’s Clean Up, una iniciativa que consisteix en la recollida col·lectiva de deixalles per conscienciar a la població de la quantitat de residus que hi ha llençats pels espais naturals.

La jornada va començar a les 10 del matí a la plaça de la Riba, on es van fer diversos grups per tal d’abastar millor les zones de neteja. La llera del riu de les Tosques, la Font de les Creus, l’àrea de la Plaça de la Riba, el Bosc de l’Olla, la Planeta i el camí de Mas Mariné van ser alguns dels espais on es va dur a terme la iniciativa. 

Pel que fa a les deixalles més recollides aquestes van ser: llaunes, tovalloletes, paquets de tabac, ampolles de vidre, sacs i bosses de plàstic, entre d’altres.

Mentre que el total de residus recollits va ser de 160 kg, que es van classificar per fraccions. Els residus que no es van poder tirar a cap contenidor es van portar a la deixalleria mòbil de Secomsa que hi havia a la vila.

PUBLICITAT