Home Podcast INFORMATIUS Tot a punt per la 2a edició del Festival Proscrits a l’Aleixar

Tot a punt per la 2a edició del Festival Proscrits a l’Aleixar

El Festival de Cultura Crítica de l’Aleixar ja ho té tot a punt per aixecar el teló. I és que aquest dissabte dia 5 a les vuit del vespre arriba la segona edició del Festival Proscrits amb un cartell format per noms destacats del panorama cultural català. L’actriu Rosa Andreu, l’humorista Toni Albà i l’activista polític Willy Toledo, en seran els protagonistes.

De fet, el principal objectiu d’aquesta cita cultural és fer reflexionar al públic, en clau d’humor, a través de temes d’actualitat mediàtica com la memòria històrica, la monarquia o la llibertat d’expressió. A més, l’edició d’enguany ha apostat per un canvi de format, com és en el cas de Willy Toledo, que realitzarà una entrevista-debat per tal que el públic sigui més partícip.

Tanmateix, el festival també s’ha adaptat a totes les mesures de seguretat per la Covid-19 com són: la presa de temperatura, la limitació de l’aforament, l’obligatorietat de dur mascareta durant l’espectacle i la higiene de mans.

El preu de l’entrada és de 30 € i els diners recaptats aniran en benefici de l’ONG Pallassos Sense Fronteres. Destacar que, des de l’organització remarquen la importància de seguir endavant amb esdeveniments culturals com el festival Proscrits per defensar, un cop més, que la cultura és segura.

PUBLICITAT