Home MUNICIPIS Montroig Terceres Jornades del Calçot a Mont-roig i Miami Platja

Terceres Jornades del Calçot a Mont-roig i Miami Platja

La tercera edició de les Jornades Gastronòmiques del Calçot de Mont-roig i Miami Platja va arrencar el passat 14 de febrer i durarà fins a l’1 de març. Aquest any comptarà amb la participació d’onze restaurants del municipi i diversos agricultors que cultiven el calçot.

Les jornades tenen un doble objectiu: ajudar a generar moviment als establiments durant la temporada baixa del mes de febrer i potenciar els calçots elaborats per productors de la localitat. 

Segons ha explicat l’alcalde del municipi, Fran Morancho, entre tots els productors es poden arribar a comercialitzar al voltant de sis milions de calçots d’un sabor i una qualitat excel·lent. Per la seva banda, la regidora de Turisme, Yolanda Pérez, s’ha mostrat satisfeta per la participació i la bona acollida d’aquestes Jornades.

Els restaurants ofereixen una proposta ben diversa i amb preus que oscil·len entre els 3 euros i mig i els 35 euros. Es tracta de tapes, plats i menús elaborats amb calçot, amb preus de 12 a 25 euros, així com calçotades completes al preu de 30 o 35 euros.