Home INFORMATIUS Peces Informatives Sortida a la Serra de Güena de Pratdip

Sortida a la Serra de Güena de Pratdip

L’Associació Excursionista El senderó de Riudecols ha organitzat per aquest diumenge, 19 de gener, la primera sortida de l’any a la serra de Guena. 

La sortida és apta per a tots els nivells, de dificultat baixa. Hi ha un recorregut de 8km i un altre d’11km. L’hora de sortida de l’excursió serà a dos quarts de nou del matí, i el temps estimat de la caminada serà d’entre 3-4 hores depenent de la ruta que decideixi fer cadascú. Tots els caminadors i caminadores aniran junts fins a l’ermita Santa Marina. Allà qui vulgui continuar podrà seguir fins pujar a la Creu de Santa Marina i tornar a l’ermita on es farà un esmorzar de forquilla conjunt. Després d’esmorzar es farà la tornada fins a Pratdip. Hi ha tres opcions diferents per esmorzar: Llom amb patates, ou, fèsol i tomàquet, botifarra amb patates, ous, fesòls i tomàquet o bé xistorra amb patates, ous, fèsols i tomàquet.

Per apuntar-se cal enviar un correu a l’adreça senderoinscripcions@hotmail.com abans del dijous 16 de gener, indicant l’opció escollida. El preu de la sortida amb l’esmorzar és de 15 euros. 

PUBLICITAT