Home INFORMATIUS Peces Informatives Sant Pere de Ribes guanya el 2n Concurs Nacional d’Enceses a Riudoms

Sant Pere de Ribes guanya el 2n Concurs Nacional d’Enceses a Riudoms

El Serrallo i Sabadell, segons i tercers classificats en una nit en què el municipi del Baix Camp va omplir-se de polvora. El concurs va ser organitzat per la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya amb la col·laboració de l’Ajuntament i de la Colla Diables de Riudoms.

500 diables van omplir els carrers de Riudoms de foc, flama i pólvora. Aquest dissabte a la nit el Segon Concurs Nacional d’Enceses van il·luminar la plaça de l’Església sota l’admiració de 1500 espectadors. I el Ball de Diables de Ribes-Colla Jove (Sant Pere de Ribes) es va endur l’or. El podi el va compartir amb els Diables Voramar del Serrallo (Tarragona) i en tercer lloc, els Diables de la Creu Alta de Sabadell.

Sergi Pedret, alcalde de Riudoms, valora l’acollida d’aquesta segona edició del concurs:

Un concurs organitzat per la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya que vol fomentar la qualitat artística de les colles i servir d’aparador de l’àmplia diversitat artística d’enceses del país.

La competició ha estat precedida per un vermut electrònic, un dinar de germanor i una exposició a l’aire lliure. La jornada festiva ha acabat amb un sopar per a tots els participants i un concert a càrrec del grup musical Albercocks.

PUBLICITAT