Home INFORMATIUS Peces Informatives Riudoms intenta restablir la normalitat després del temporal

Riudoms intenta restablir la normalitat després del temporal

Després de l’episodi excepcional d’intensa pluja d’ahir, la Brigada Municipal de Riudoms ha dut a terme treballs per reparar els danys causats per l’aiguat al municipi. La circulació interna del poble s’ha restablert al llarg del matí, i l’ajuntament està treballant perquè els riudomencs puguin arribar als seus mas, ja que molts camins han quedat inundats d’aigua. Una de les carreteres tallades a causa de les fortes pluges ha estat  la carretera TV-3143, que va de Cambrils a Riudoms. El fang dificultava la circulació dels vehícles i, per aquest motiu, aquest matí, els tècnics han procedit a retirar l’asfalt de la carretera.

Durant aquesta setmana s’habilitarà un servei especial de recollida de voluminosos per als veïns i veïnes afectats pel temporal que ho necessitin. Els veïns poden sol·licitar el servei a l’OAC de l’Ajuntament o al telèfon 977850350.

Avui, excepcionalment, la Deixalleria Municipal està oberta de les 10h a les 19h per facilitar la recollida de materials malmesos a causa de l’aiguat.


PUBLICITAT