Home INFORMATIUS Peces Informatives Riudoms reclama una rotonda a la intersecció de la carretera de Montbrió

Riudoms reclama una rotonda a la intersecció de la carretera de Montbrió

El batlle riudomenc ha explicat als representants de la Generalitat de Catalunya la necessitat de construir la rotonda en la intersecció de la carretera de Montbrió i la T-310. Pedret ha senyalat que és l’únic accés al poble d’aquestes característiques que no compta amb una rotonda i que és un punt molt rodat, sobretot pels pagesos que tenen els masos a prop d’aquest encreuament. Escoltem l’alcalde riudomenc:

Segons Pedret aquesta demanda, molt popular a Riudoms, va pel camí de fer-se realitat, ja que el departament compartia l’anàlisi tot i que en l’àmbit de seguretat no s’han hagut de lamentar greus accidents.

El director general d’infraestructures de mobilitat, Xavier Flores, i la delegada dels serveis tècnics del departament de Territori i Sostenibilitat a Tarragona, Trinitat Castro també han formalitzat el traspàs a l’Ajuntament de Riudoms del tram de la carretera TV-3143 comprès entre el punt quilomètric 0, a la intersecció de l’avinguda de Reus i la carretera T-310a; i el punt quilomètric 0,895, a l’altura de la riera de Riudoms, per a la seva integració a la xarxa viària municipal.

El traspàs va ser sol·licitat per l’Ajuntament el gener de 2017, i es va fer efectiu mitjançant resolució del departament de Territori i Sostenibilitat recentment, després d’unes obres de millora i condicionament d’aquest tram de via realitzades durant el primer semestre de 2018

 

PUBLICITAT