Home INFORMATIUS Peces Informatives Riudoms celebra el tradicional concurs de pessebres

Riudoms celebra el tradicional concurs de pessebres

Com és habitual per aquestes dates, l’ajuntament de Riudoms ha organitzat, de nou, un concurs de pessebres. L’objectiu del consistori és consolidar la tradició pessebrista dels últims anys. El concurs va adreçat a persones a titol individual, comerços, i entitats i associacions del municipi. El principal requisit per participar al concurs és que els pessebres han d’estar situats al terme municipal de Riudoms. 

Hi haurà premis en cada una de les categories: infantil (fins a 16 anys), adult ( a partir de 17 anys) i al millor aparador. Dintre d’aquest últim premi hi haurà la distinció pel millor pessebre en la categoria adult, el mllor pessebre en categoria infantil, el millor pessebre d’aparador en categoria comerç local i també un quart premi a l’originalitat.

Per poder participar al concurs de pessebre, cal formalitzar les inscripcions fins al 16 de desembre a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, en horari de dilluns a divendres, de les nou del matí a les dues del migdia i els dilluns a la tarda de les cinc a dos quarts de vuit del vespre.

PUBLICITAT