Home INFORMATIUS Peces Informatives Riudoms fa un homenatge al jove esportista Uriel Hidalgo

Riudoms fa un homenatge al jove esportista Uriel Hidalgo

L’Ajuntament de Riudoms va fer un homenatge al jove esportista, Uriel Hidalgo, com ha reconeixement pels èxits que ha aconseguit en els últims anys en motociclisme. 

El jove, de només 11 anys, competeix des de l’any 2015 i el passat 2019 es va proclamar campió de ‘Dirt Track de Campions’ en la categoria Promo 85cc i subcampió de la copa REDD Dirt Track. 

Al 2018 també va ser Campió de Catalunya en el campionat de Promovelocitat, en la categoria Promo Racc-1 4Temps, i fa dos anys va ser subcampió de Catalunya en la Categoria Promo Racc-2 4Temps. 

A l’acte van assistir els seus amics i familiars, així com membres i patrocinadors del seu equip. Tampoc hi van faltar l’alcalde, Sergi Pedret i la regidora d’Esports, Inma Parra, entre d’altre.

Ells mateixos van fer referència als inicis del jove pilot destacant la importància de l’esforç i el compromís que suposa participar en campionats esportius d’aquest nivell.

Actualment, competeix en dues modalitats: Dirt Track amb l’equip Motocrosscenter i velocitat, Moto4 en el campionat EsbK amb l’equip XCTECH.

PUBLICITAT