Home Podcast INFORMATIUS Riudoms destinarà 6.000€ a projectes d’entitats locals

Riudoms destinarà 6.000€ a projectes d’entitats locals

Riudoms destinarà 6.000 euros a projectes pel municipi. L’ajuntament repartirà butlletes perquè es faci una votació popular per tal d’escollir els projectes presentats per les entitats de Riudoms. En el marc de la celebració de la Fira de l’Avellana, els veïns del municipi riudomenc escolliran quins projectes rebran la subvenció del consistori. 

Un total de 14 projectes opten a una de les vuit subvencions que dotarà l’ajuntament de Riudoms. Entre aquestes n’hi hauran quatre subvencions de 1.000€ i quatre més de 500€. Alguns dels projectes formen part d’AMPAs dels col·legis del municipi, així com algunes restauracions o projectes d’aprenentatge. 

Els esports també formen part d’aquesta votació ciutadana, destaquen el Club Deportiu Riudoms Femení que necessita pagar-se els desplaçament en el seu any d’ascens a Preferent, a un pas de les lligues nacionals. D’altra banda trobem el projecte dels Rebels de Riudoms, l’equip de futbol americà que milita a la Lliga Catalana, una de les més complicades del territori espanyol per ascendir a primera. 

PUBLICITAT