Home MUNICIPIS Montbrio Riudoms acull la segona edició del TEDEdClub Baix Camp

Riudoms acull la segona edició del TEDEdClub Baix Camp

200 alumnes de centres educatius de la comarca van assistir al Teatre Auditori Casal Riudomenc a l’esdeveniment divulgatiu d’idees per millorar el món.

L’objectiu dels Clubs TEDEd és capacitar els alumnes participants d’entre 8 i 18 anys perquè desenvolupin, discuteixin i exposin les seves pròpies idees. A la vegada que se’ls proporciona l’accés a una plataforma dissenyada i orientada a comunicar les idees dels estudiants.

Els alumnes de l’escola Beat Bonaventura Gran i l’Institut Joan Guinjoan de Riudoms, l’Institut Fontanelles de les Borges del Camp, l’Escola Josep M. Gené i Solé de Montbrió del Camp, i l’Institut Miami Platja de Mont-roig del Camp han presentat un total de 15 xerrades o audiovisuals en anglès. Totes amb temes diversos i amb títols com “Explorers”, “Bullying”, “Adults vs. kids”, “Books are life” i “Singing and Reading”.

Els alumnes han treballat el disseny i la preparació de les xerrades en grups reduïts i, generalment, fora de l’horari escolar. Els millors monòlegs i els millors audiovisuals són els que avui, a Riudoms, s’han presentat a la sala de teatre del Casal Riudomenc.