Home INFORMATIUS Peces Informatives Rècord de visites al Passatge del Terror de Mont-roig

Rècord de visites al Passatge del Terror de Mont-roig

El Passatge del Terror de Mont-roig ha batut un nou rècord de participació en l’any del seu desè aniversari. Més de 1.300 persones han gaudit d’aquesta proposta del departament de Joventut que ha destacat per comptar amb un detallat treball de caracterització. El Passatge s’ha celebrat els dies 25, 26 i 27 d’octubre al Casal de Joves K1 de Mont-roig, essent dissabte el dia més multitudinari en què hi van arribar a passar quasi 700 persones.

Els visitants, que entraven sense haver realitzat una reserva prèvia en un Motel encantat, arribaven a la recepció on eren rebuts pel propietari de l’establiment que els advertia del perill que corrien si hi accedien.

Un cop a dins els participants van poder gaudir d’un Passatge del Terror amb un recorregut més llarg que l’habitual, amb gairebé 30 actors i una gran varietat d’efectes especials col·locats estratègicament per les diferents escenografies; habitacions, passadissos, jardins, laboratoris, entre d’altres.

Per la seva part, les activitats del cicle Pànic s’allargaran fins al 23 de novembre, dia en què tindrà lloc una altra de les propostes més esperades, l’activitat Mont-roig Misteriós. En aquest cas diferents espais del nucli històric de Mont-roig es converteixen en escenaris de por.

PUBLICITAT