Home Podcast INFORMATIUS Prades tindrà un complex residencial per a la gent gran

Prades tindrà un complex residencial per a la gent gran

El municipi de Prades ha presentat un projecte per la construcció d’un complex residencial per a la gent gran, un equipament que des de l’ajuntament ja s’estava preparant des de feia temps. Amb el terreny ja adquirit, l’avantprojecte i l’adjudicació de les llicències urbanístiques, es preveu que aquest edifici estigui finalitzat cap a finals de l’any 2021.

El complex es situarà a la sortida del poble direcció Montblanc, justament al costat de l’antic sanatori. Els equipaments i la situació on es troba el municipi pradenc, faran que el lloc sigui idoni pel tractament de malalties respiratòries. L’edifici constarà de 39 apartaments d’uns 50 metres quadrats i una zona comuna amb infermeria, sala amb televisor i biblioteca entre altres. 

Segons un acord amb l’Ajuntament de Prades, a l’edifici hi estarà ubicat un Centre de dia. El projecte contempla també que hi hagi una infermera els 365 dies de l’any entre les vuit del vespre i les vuit del matí per atendre les urgències que puguin patir els residents.

PUBLICITAT