Home Podcast INFORMATIUS Prades enceta 24 hores de solidaritat

Prades enceta 24 hores de solidaritat

Prades organitzarà dos esdeveniments solidaris aquest cap de setmana. Es tracta de les 24 hores solidàries de natació que organitza l’associació Educa-Aprèn-Esport. La jornada es celebrarà aquest cap de setmana a la Piscina Municipal de Prades. 

Les 24 hores començaràn el dissabte 10 d’agost a les 12 del migdia i continuarà fins la mateixa hora del diumenge 11. Les activitats, però, van més enllà de la piscina. Sessió de primers auxilis, de tècniques de rescat a l’aigua que seguirà amb un sopar i concert del grup “Mel i Mató”.

Els més petits també tindran ocasió amb jocs dedicats per a ells. També hi haurà sessió de Yoga i un partit de futbol solidari a les sis de la tarda entre el Prades i l’Aleixar. La piscina del municipi pradenc s’omplirà de gent per una bona causa i insta a saltar a l’aigua de cap en aquestes 24 hores que compleixen enguany la seva tercera edició.

Aquestes activitats formen part de l’objectiu From Reus to Hellas, un moviment que porta a socorristes a Lesbos des de fa uns anys per ajudar en el complicat moviment migratori que es viu des de fa anys a la ciutat grega.

PUBLICITAT