Política de privacitat

RADIO CITY GROUP us informa que les dades personals rebudes seran tractades amb estricta confidencialitat, d’acord amb la nostra política de privacitat i la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Per això us fem avinent que hi ha un fitxer automatitzat amb dades de caràcter personal, com també un arxiu documental general, amb la finalitat de fer possible la difusió de l’art contemporani. Els destinataris de la informació són tots els membres del personal i col·laboradors de la ràdio, així com encarregats de tractament i organismes oficials que per llei exigeixin la comunicació o cessió.

Les dades tractades seran les estrictament necessàries per a la correcta identificació del remitent i per efectuar la gestió dels contactes corporatius propis de la Fundació. Respecte de les vostres dades, podreu exercitar els drets d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació dins l’àmbit reconegut per la llei, que podreu sol·licitar enviant un correu electrònic a lopd@rcreus.cat. Visiteu la nostra web per a més detalls de contacte.

En compliment de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, la nostra empresa no us remetrà correu amb continguts comercials que no hàgiu demanat abans. En altre cas, el vostre correu electrònic es conservarà exclusivament per mantenir-vos informat de les nostres activitats. Si no voleu rebre més comunicats, feu-nos-ho saber enviant un correu electrònic a info@rcreus.cat.

Baix Camp Ràdio 1
Tria emissora:
Obre per escoltar la ràdio en directe