Albert Batet, de Junts recrimina a Sánchez de venir a Tarragona “només en campanya i en helicòpter”

Junts per Catalunya ha celebrat el seu primer acte telemàtic a la ciutat de Reus, amb la participació del president Carles Puigdemont; amb la candidata a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs; el cap de llista a la demarcació de Tarragona, Albert Batet; els consellers Jordi Turull i Josel Rull, i altres membres de la candidatura, com Mònica Sales, Teresa Pallarès i Quim Calatayud.

En el seu discurs, Albert Batet ha destacat “l’esperit lluitador i perseverant” dels ciutadans i de les ciutadanes de la demarcació de Tarragona.

És per això, que Batet ha criticat que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, “només ve en campanya electoral. Quan succeeix una desgràcia, com el Glòria, què va fer? Va visitar el territori en helicòpter”.

Batet ha assegurat que “se’n va anar per por d’aterrar i veure la realitat de Tarragona. L’esperit de lluita i perseverança per tenir un país lliure”.

Per això, el candidat per la demarcació de Tarragona ha animat a tots els ciutadans a votar Junta per Catalunya el 14-F “sense por” perquè “és l’únic vot útil per garantir que Catalunya tingui els recursos suficients per ajudar a la gent en aquesta crisi econòmica i sanitària”. 

Coincidint amb el míting d’inici, Albert Batet ha recordat que hi ha tres coincidència amb les darreres eleccions al Parlament del 21-D: “comencem la campanya electoral a Reus, amb el conseller Josep Rull i Jordi Turull, que continuen essent presos polítics” ha destacat. “Ho eren amb el govern de Mariano Rajoy i ho continuen amb l’actual govern de Pedro Sánchez i Pablo Iglesias.

El partit independentista ha remarcat: ” fa tres anys vam anar a unes eleccions imposades, pel 155 després de dissoldre el Govern de Catalunya i cessar el Govern de la Generalitat.”

Batet també ha destacat que “Avui, anem a eleccions el 14-F, imposades pel TSJC, a petició del govern socialista i primant els interessos de partit, per damunt de la salut dels catalans i les catalanes”. 

Seguint en aquesta línia, Batet ha destacat els tres objectius de Junts per Catalunya en aquestes eleccions que són “aconseguir una victòria aplastant de l’independentisme, amb més del 50% dels vots; que la Laura Borràs sigui la primera dona presidenta de la Generalitat de Catalunya; i la victòria Junts a les urnes el 14-F”. 

Albert Batet ha recordat la importància de la demarcació de Tarragona en el conjunt de Catalunya pel seus recursos i actius com l’aigua, l’energia, la indústria o el turisme.

Laura Borràs, la primera presidenta de la Generalitat

En el primer míting a Reus també han participat altres membres de la llista de Junts per Catalunya a la demarcació de Tarragona.

La número 2 i candidata per les Terres de l’Ebre, Mònica Sales, ha destacat que “treballarem per fer possible que Laura Borràs sigui la primera presidenta de la Generalitat de Catalunya i per tenir un país independent, sense exili ni presó i amb una llengua vertebrada”.

La candidata pel Baix Camp, Teresa Pallarès ha assegurat que Junts per Catalunya és “un projecte engrescador, nou i ferm. Amb responsabilitat i compromís. Som els de la innovació, la transparència i la radicalitat democràtica. No ens pararà ningú per tirar endavant la independència”.

Per la seva banda, el candidat Quim Calatayud ha posat en valor el projecte de Junts “per aconseguir un futur per a la nostra gent i un país sostenible”.

PUBLICITAT