“Tot moment és bo i sorgeixen noves necessitats i cooperatives”

Pedro Redondo, membre de la secretaria tècnica de l’Ateneu Coopcamp, ha participat aquest dilluns a Carrer Major per conèixer l’avaluació que se’n fa de l’any 2020 i que s’ha presentat recentment.

Redondo s’ha referit a com han hagut de fer front a les diverses iniciatives de l’Economia Social i Solidària del Camp de Tarragona en un any marcat per la pandèmia i com l’activitat econòmica s’ha vist reduïda i això s’ha notat.

Tanmateix, Redondo reconeix també que s‘han donat oportunitats i viabilitat en algunes iniciatives amb conseqüències positives.

Des de CoopCamp, Redondo assenyala que en total, en aquest darrer any s’ha ajudat a la creació de 8 noves cooperatives i a la inserció laboral de 43 persones, fent un balanç positiu.

Redondo també reconeix que crisis com l’actual serveixen per reforçar-nos i veure millor les necessitats socials i donen lloc a una major conscienciació i major consum responsable i conscient. En aquest sentit assegura que “tot moment és bo i sorgeixen noves necessitats i cooperatives”.

Tanmateix ha fet una crida a la participació i a formar-ne part, i ha augurat per enguany un bon camí i certa normalitat per acabar de constituir projectes en marxa i noves oportunitats.

PUBLICITAT