“Som números i estadístiques i no tenen ni idea del que significa per a nosaltres dues setmanes”

Eduardo Abenójar, president de l’Associació Provincial de Restauració i Oci Nocturn de Tarragona i president de l’Associació de Restauració i Oci Nocturn de Salou, ha passat aquest dilluns pels micròfons de Carrer Major, avui que precisament s’ha acabat el confinament comarcal i s’han relaxat algunes mesures per contenir la pandèmia, i a més a més el Govern ja ha dit que estudia la possibilitat de permetre l’obertura de la restauració al vespre per oferir servei de sopars a partir de la pròxima setmana.

Pla mitjà de l'empresari d'oci nocturn i president de l'Associació de Restauració i Oci Nocturn de Salou (ARONS), Eduardo Abenójar, assegut davant l'Ajuntament per escenificar l'inici d'una vaga de fam. Imatge del 12 d'abril del 2021. (Horitzontal)

Es tracta d’una mesura que el sector espera amb candeletes, sobretot ara que ja ens trobem en època pre-estiuenca i amb el bon temps les ganes de sortir dels potencials clients es dispara. Segons apunten des del mateix executiu català, aquesta reobertura seria, de moment, per al servei en terrasses, és a dir a l’aire lliure, on el risc de contagi és menor que a l’interior. Però… tothom se sent satisfet amb aquest anunci…?

PUBLICITAT