Sedano: “Tenim el consens dels cinc grans agents del territori pel Corredor Mediterrani”

El portaveu de la plataforma Mercaderies per l’Interior, Eugeni Sedano ha passat pels micròfons del programa “Carrer Major” per parlar sobre el suport que ha rebut la plataforma i la proposta que fa a l’Estat per utilitzar la línia de l’AVE, entre altres.

Sedano ha destacat que “el pas dels trens per l’interior s’ha demostrat amb el consens de la URV, l’AEQT i les cinc grans empreses de les nostres comarques signessin el compromís de la plataforma de segregar la línia per l’interior”.

El portaveu de la plataforma ha assenyalat que “la mesura és la més eficient i sostenible i evitar que passin per les poblacions de casa nostra i allberar el fil de costa només per viatgers.”

A més, el portaveu de la plataforma ha assenyalat que “la línia de l’AVE podria funcionar com una línia on passin les mercaderies, mentre s’implanta el Corredor Mediterrani i que sigui una mesura eventual”.

Finalment, Sedano ha assenyalat que proposaran alguna reunió amb el delegat del govern a Tarragona, Joan Sabaté per tal de poder reactivar converses per fer la mesura.

PUBLICITAT