Sans: “Hem pogut reobrir el 100% dels càmpings i hem de ser optimistes”

La presidenta de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, Mireia Sans, ha passat pels micròfons del programa ‘Carrer Major’ per parlar sobre la situació del sector del càmping, la Setmana Santa, la crisi postpandèmia, entre d’altres.

Sans ha afirmat que són “optimistes” de cara una Setmana Santa amb bones perspectives d’ocupació encara per sota de l’habitual, però que milloren respecte els anys de pandèmia. Ara tan sols depenen de què la climatologia “es porti bé”.

A més, la presidenta ha volgut assenyalar la gran capacitat d’adaptació dels càmpings durant la pandèmia. “No podem negar que la Covid no ha sigut positiva per ningú, però si que dins del que cap hi ha hagut danys no molt greus”, ha reconegut Mireia Sans, a la vegada que ha puntualitzat que els càmpings que treballen més amb clients internacionals “no han pogut omplir”.

Per altra banda, també ha aprofitat per parlar sobre les dificultats afegides per culpa de la pujada de preus a causa de la guerra a Ucraïna. “Ens afecta moltíssim sobretot amb el tema dels preus, tots els nostres proveïdors han pujat els preus, els subministres energetics són desorbitats. Els càmpings som com petits pobles i ens afecta moltissim”, ha explicat.

PUBLICITAT