Oliver: “Només tenim 9 operadors de Trànsit en tota la demarcació”

El president de l’Associació Provincial d’Autoescoles de Tarragona, Carles Oliver ha passat pels micròfons del programa “Carrer Major” per parlar sobre la la lentitud de la DGT en el lliurament de carnets de conduir i ho atribueixen a la falta de personal, a més d’altres denúncies que fa el sector.

Gran pla general de la C-31 a Cunit, amb una gran quantitat de cotxes circulant. Imatge del 8 de juny de 2017 (horitzontal)

Oliver ha assenyalat que “han pogut millorar el nombre d’examinadors, tot i així, el problema central hi ha només nou operadors de Trànsit en tota la demarcació de Tarragona.”

El president de l’Associació Provincial d’Autoescoles a més, ha destacat que “hi ha una mancança en la gestió per administrar canvis de noms, i el procés es fa més lent.”

Olivar ha destacat que “a Catalunya tenim un problema, que la majoria dels funcionaris són autòctons perque la majoria prefereixen no venir cap aqui pel nivell de vida tant car a Catalunya.”

Sobre una possible solució per la falta de personal passa per l’aposta des de l’administració. “Si tant examinadors com operaris d’informació es presentessin, per què els nivells de vida i els preus dels lloguers són molt més alts que en d’altres províncies”.

Sobre la problemàtica del lliurament de carnets de conduïr, Oliver ha remarcat que “avui dia es lliuren els carnets per correu ordinari i abans es lliurava a l’autoescola.”

PUBLICITAT