Oci nocturn, restauració, comerç i sector sanitari reaccionen a les noves mesures

Representants de l’Associació Provincial de Restauració i Oci Nocturn de Tarragona, la Federació Empresarial d’Hosteleria i Turisme de Tarragona, PIMEC Comerç i el Col·legi Oficial de Metges de Tarragona han passat pels micròfons del programa “Carrer Major” per reaccionar sobre les noves mesures de contenció de la pandèmia de la COVID-19 decretada pel govern de la Generalitat la mitjanit de dijous a divendres.

Pla general de persoes dinant en una de les terrasses dels restaurants de la plaça de la Font de Tarragona, després de les noves restriccions acordades pel Govern. Imatge del 21 de desembre del 2021 (Horitzontal).

En primer lloc, el president de l’Associació Provincial de Restauració i Oci Nocturn de Tarragona, Eduardo Abenójar ha lamentat que “aquestes mesures suposaran unes pèrdues impressionant i que l’oci nocturn se’ns ha fet pols amb aquestes restriccions”.

En la mateixa línia, el president de la Federació Empresarial d’Hosteleria i Turisme de Tarragona, Xavier Guardià també ha assenyalat que “una vegada més el sector de la restauració torna a patir, i tot i que hi havia una escletxa, no hi ha manera d’aixecar el cap”.

Per la seva banda, el president de PIMEC Comerç, Florenci Nieto, ha denunciat que “el teixit empresarial és el que fa possible que hi hagi una qualitat de vida possible”. A més, ha afegit “Després vindran les lamentacions i si haguessim mirat les coses d’una manera amb perspectiva, potser s’haguessin evitat.”

Finalment, la vicepresidenta del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, Mireia Garcia ha remarcat que “pel sector sanitari les restriccions son bones i és difícil posar a la balança l’economia i la salut, però que les mesures són necessàries i ens ha demostrat que el virus ens ha tornat a guanyar”.

PUBLICITAT