“No hem rebut cap trucada de cap autoritat sanitària i ens ho va comunicar la recepcionista”

Sheila Maeztu i Laia Ferré, dues de les 31 estudiants de Fisioteràpia de la URV confinades a Malta, han compartit una estona amb nosaltres a Carrer Major per explicar-nos de primera mà com ho estan vivint.

Es tracta d’un grup de 31 estudiants en total en aquesta situació, després que un passatger de l’avió en el qual van viatjar va donar positiu per COVID-19. I malgrat que 29 persones del grup de 31 estan vacunats i els altres van presentar una PCR negativa abans d’embarcar, el govern maltès els ha obligat a tancar-se.

Els alumnes, que tot just s’han graduat enguany, van marxar el dia 25 i tenien previst fer una estada fins avui, que tornaven a casa, com a viatge de final de curs. Des d’aquest dimarts que es troben confinats i sembla que s’hauran d’estar a l’hotel fins al pròxim dia 10.

A través de Twitter, han denunciat la situació i que el govern local no els ha trucat per informar-los. La URV els ha donat suport, s’ha posat a la seva disposició i està treballant amb la subdelegació del govern espanyol a Tarragona per resoldre la situació.

PUBLICITAT