“Ningú fa el pas per poder veure com està el fons marí”

Ángel Juárez, president de Mare Terra Fundació Mediterrània, ha passat aquest dimecres pels micròfons de Carrer Major per parlar sobre la denúncia davant la fiscalia que ahir presentava Mare Terra Fundació Mediterrània juntament amb Vila-Seca en Comú per la investigació del fons marí de casa nostra. Ambdós denunciants consideren que la zona està greument contaminada per abocaments del teixit industrial de Tarragona.

Juárez ha explicat que “és molt complicat agafar a les empreses ‘infragantis’ i denunciar-les” i que a més, “ningú fa el pas per poder veure com està el fons marí”. A més, ha afegit que no és només “una sola cosa”, sinó “contaminació generalitzada” i que creuen que “hi ha zones concretes on no trobarem vida”.

El president de Mare Terra Fundació Mediterrània ha assegurat que “se senten impotents” perquè no és el seu deure “denunciar-ho” sinó que “ha de ser la Generalitat qui cada any miri com està el fons marí”.

Quant a una possible recuperació de la conselleria de Medi Ambient, Juárez ha dit que “vol ser optimista” però que “no creu que es tiri endavant” perquè “el govern segueix sent el mateix que ara”.

PUBLICITAT