Nadal: “Si haguéssim apretat, potser no hauria existit el canvi”

Dídac Nadal, conseller i portaveu del Grup Municipal de Junts per Tarragona, ha passat aquest dimecres pels micròfons de Carrer Major per parlar amb nosaltres d’un nou capítol més del serial polític que ara mateix es viu a la ciutat de Tarragona.

Ahir Esquerra Republicana, Junts i la CUP van anunciar un acord per ampliar el govern municipal. Els republicans van decidir tirar endavant el pacte després de mesos de negociacions, però ho van fer sense el vistiplau del seu soci, En Comú Podem, qui en un primer moment ja va dir que havien estat “expulsats” i van anunciar que sortien de l’executiu.

Però avui, Hermán Pinedo, un dels dos regidors que En Comú Podem té a l’Ajuntament de Tarragona, ha informat a la seva fins ara companya de partit, Carla Aguilar-Cunill, que trenca amb la formació i que es mantindrà al govern de la ciutat.

I d’aquest rebombori n’hem volgut parlar nosaltres amb el conseller i portaveu del Grup Municipal de Junts per Tarragona, Dídac Nadal, que entra al govern municipal, de fet, continua amb la presidència d’Espimsa i ara assumeix les competències de la regidoria de Comerç.

PUBLICITAT