‘Mulla’t’ per l’esclerosi múltiple aquest diumenge 11 de juliol

Sefa Bové, coordinadora de campanyes de la Fundació Esclerosi Múltiple a les comarques de Tarragona, ha passat per Carrer Major per parlar sobre el Mulla’t perquè un any més, aquest diumenge 11 de juliol se celebra la campanya ‘Mulla’t’ de la Fundació Esclerosi Múltiple. L’activitat ja és un clàssic de cada estiu, amb la voluntat de donar a conèixer aquesta malaltia neurodegenerativa i recaptar fons per a la seva investigació amb el suport de piscines, entitats i administracions locals.

La millora de la situació sanitària, malgrat el repunt de casos dels últims dies, fa que la iniciativa compti enguany amb un nombre de piscines considerable, al contrari del que va succeir justament ara fa un any. La pandèmia va fer que la xifra es reduís fins a les 300 a tot el país, respecte a les 600 del 2019.

Una jornada solidària que es viurà de forma molt activa i variada arreu del país. A les 12 del migdia, però, serà quan tots els rellotges se sincronitzaran per fer el tradicional salt conjunt a l’aigua. I arreu del territori es calcula que centenars de persones es mullaran per la causa.

Com segurament molts de vostès saben perquè en alguna de les anteriors edicions hi hauran col·laborat, tot el que es reculli aquest dia es destinarà a la Fundació Esclerosi Múltiple, que treballa per millorar la comprensió social i la solidaritat envers la malaltia. Només a Catalunya hi ha prop de 9.000 persones que la pateixen. Ells i elles ho agrairan.

PUBLICITAT