Montejano: “La vaga de maquinistes no ha sigut ni la millor manera de fer-ho, ni comunicar-ho

El portaveu de la Plataforma per la Defensa d’un Ferrocarril Públic i de Qualitat Pdf.camp, Carlos Montejano ha passat pels micròfons del programa “Carrer Major” sobre la vaga de maquinistes de Renfe d’aquests dies i que tantes afectacions a les línies de ferrocarril ha provocat. Cortejano ha explicat que aquesta vaga posa de manifest una problemàtica que s’arrosega des de fa molt temps, però que perjudica greument els usuaris.

Pla general de l'estació de tren de Picamoixons (Alt Camp), on s'aprecien les dues línies: a l'esquerra, la d'interior (cap a Valls), i a la dreta, la de costa (Alcover, Reus, Tarragona). Imatge del 25 de març del 2021. (Horitzontal)

De fet, el portaveu ha remarcat que “Aquest rebombori ha arribat per necessitats polítiques i aprovar els pressupostos” i que creuen, que “no es la millor manera d’anunciar-ho ni als propis treballadors o usuaris”.

Montejano ha assenyalat que des dels sindicats “s’ha de fer una pinya comú” i intentar poder arribar a un acord. En aquest sentit, el portaveu de PDF.camp ha anunciat mobilitzacions a Tarragona el dia 19, on es farà una lectura del manifest on porten “molts anys denunciant les mancances dels darrers anys al territori”.

Sobre el Tren-Tramvia del Camp de Tarragona, Montejano ha remarcat que no han rebut resposta de l’Ajuntament de Tarragona per com seran els tràmits del projecte. Finalment, segons el portaveu, si no es tira endavant la proposició al Parlament, des de la plataforma “es faran al·legacions i millora del projecte, sino reben resposta”.

PUBLICITAT