Martínez: “Ens trobem en un dejà vú, la situació és semblant al gener”

La vocal del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA), Estrella Martínez, ha passat pels micròfons del programa “Carrer Major” per la sisena onada de la pandèmia que estem vivint i per l’inici de la campanya de vacunació infantil.

Martínez ha sigut contundent en què aquesta sisena onada comença la pressió assistèncial en què: “ens trobem en un dejà vú, estem com al gener de l’any passat quan va escalatar la variant Delta”. De fet, La vocal del CODITA ha assenyalat que el sector “nota un cansament generalitzat per la pressió hospitalària i els dos anys que portem”.

A més, sobre les festes de nadal, la vocal del Col·legi d’Infermeres ha explicat que “es troben a l’expectativa de si podrem fer vacances de cara a les festes o s’hauran de tornar a fer torns”.

Sobre la vacunació de record contra la COVID-19 a les persones de 50 a 59 anys i les vacunació infantil, Martínez ha assegurat que “s’ha d’intentar evitar el contagi dels més petits per tallar la cadena de transmissió i prioritzar també protegir les persones amb risc de patir complicacions per la COVID-19amb malalties associades”.

PUBLICITAT