Labodia: “Les treballadores de Joan XXIII estan fartes de les seves condicions precàries”

La membre del Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública, Sílvia Labodia ha passat pels micròfons del programa “Carrer Major” sobre les reivindicacions del sector sanitari i la manifestació que duran a terme aquest proper dijous. De fet, està previst que lliurin signatures a la gerent de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, Dolça Cortasa.

En primer lloc, Labodia fa un balanç “positiu” sobre les més de 4.000 signatures que han acollit aproximadament. “Farem arribar, si es presenta, a la gerent de la Regió Sanitària”, remarca l’activista.

De fet, l’activista assenyala: “hem tingut moltes signatures de treballadores de Joan XXIII que estan fartes per les seves condicions precàries. Falta personal, es doblen torns i no se’ls compensa com hauria.”

Davant aquesta problemàtica, Labodia adverteix que “aquests factors provoquen la marxa del país de molts professionals de la salut en un dels sectors més importants que tenim, i ho volem fer arribar a la senyora Cortasa i al conseller Argimon”.

Finalment, sobre la recollida de signatures, Labodia ha manifestat que “és molt important la idea d’ajuntar-nos entre usuàries i sanitàries per tal de fer força i dir prou. No podem jugar amb la vida de les persones.”

PUBLICITAT