La ‘discriminació’ que assenyalen els Consells Esportius

Jaume Domingo és el president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya i ha passat aquest dimarts pels micròfons de Carrer Major assenyalant la “discriminació sistemàtica” davant les mesures actuals per fer front a la pandèmia en considerar que són “injustes i incoherents”, i que afecten la seva activitat “en favor del model federat”.

En aquest sentit assenyala la davallada del 75% de fitxes de menors i 80% d’adults, indicant que es tracta d’una “situació greu i amb molts problemes” quan considera que “l’esport és un sector segur i els entrenaments no generen una gran mobilitat”. Per aquest motiu considera que sempre surten perjudicats en les decisions del PROCICAT i no se’ls té en consideració i exigeixen un seguit d’accions.

Domingo recorda la importància per la qual els consells esportius són els que garanteixen el model d’esport en edat escolar que permet l’accés a la pràctica esportiva de milers d’infants, joves i adolescents; i d’esport popular, que permet la continuïtat esportiva d’aquells adults que no són federats.

PUBLICITAT