Tarragona celebra la 1a edició de la Setmana dels Drets Humans

La membre de la plataforma Stop Mare Mortum, Laura Aguadé i Pepe Naval, membre de la Coordinadora d’ONGs de Tarragona, han passat pels micròfons del programa “Carrer Major” per parlar sobre la 1a edició que es celebra la Setmana dels Drets Humans a Tarragona.

Aguadé ha assenyalat que “sempre ha sigut necessari reivindicar els drets humans i més ara, amb la crisi dels refugiats, no són ells, sinó és una crisi d’Europa”. De fet, Aguadé ha explicat que “no som conscients que ens banyem al Mar Mediterrani on hi han milers de morts, nens i nenes, dones i homes”. Tot i així, Aguadé lamenta que “no es fa cap pas més, per fer denuncies o accions i demanar als governants que frenin aquest genocidi”.

Per la seva banda, el membre de la Coordinadora d’ONGs de Tarragona ha assenyalat que “el crit fluix no es sent perque els activistes lluitem per tocar aquest tema en primer pla”.

Naval ha afegit que “no només s’ha de deixar amb una declaració d’intencions els drets humans d’arreu del món, sinó fer-ho pelès, amb problemes que continuen vigents al primer món com la pobresa energètica”.

PUBLICITAT