Hi ha “escoles segures” gràcies a l’esforç del personal docent

Juan Carlos Feijoo, portaveu del sindicat USTEC·STEs a Tarragona ha passat aquest dijous pels micròfons de Carrer Major per parlar sobre el primer aniversari de l’esclat de la pandèmia i el confinament, les afectacions en l’àmbit de l’ensenyament, les reivindicacions del sector, i les concentracions que fan cada quinze dies, entre d’altres.

Feijoo ha explicat que la millora s’ha evidenciat perquè “hi ha hagut vacunació pel personal docent” però “no perquè estigués planificat” sinó “perquè han sobrat dosis”. Tot i que ha assenyalat que “estan satisfets perquè n’hi hagi”, ha afegit que “s’hauria de vigilar més i buscar les vacunes corresponents i adequades” perquè s’ha demostrat que la vacuna AstraZeneca “a Dinamarca l’han tret perquè dóna problemes de trombosis”.

Quant a les mobilitzacions, el portaveu del sindicat USTEC·STEs a Tarragona ha dit que és una forma de “donar suport al personal educatiu que és qui està fent que les escoles funcionin” perquè “el departament no ha planificat bé ni ha dotat a les escoles dels recursos necessaris perquè siguin segures”. A més, ha demanat “un augment de recursos per ja” sense haver d’esperar “al curs vinent”.

Feijoo ha assenyalat que “volen que les escoles funcionin i estiguin obertes” perquè “s’han fet molts esforços perquè siguin segures” i els docents han hagut de dedicar més temps a “fer qüestions de la pandèmia” que a “nivell educatiu”.

PUBLICITAT