Guinovart: “Si continuem amb aquests preus, la pagesia acabarà desapareixent”

El coordinador territorial d’Unió de Pagesos al Camp de Tarragona, Pere Guinovart ha passat pels micròfons del programa “Carrer Major” per parlar sobre el bloqueig del Complex Industrial Repsol d’aquest matí d’Unió de Pagesos en protesta per l’escalada de preus dels carburants i fertilitzants.

Guinovart ha destacat que “preveiem moltes mobilitzacions perque es tracta de la protesta més important del sector de la pagesia.”

“Des de Repsol no ens han vingut a veure ni tampoc ho esperem, és per això que hem de seguir mobiltzant-nos”, ha destacat Guinovart. “Han pujat els preus i lamentablement la ciutadania hem assumit els costos i els pagesos no veiem un duro”.

El secretari d’Unió de Pagesos ha advertit que “amb aquests costos de producció, molts pagesos ens plantegem si ens surt a compte sortir al tros, si no canvia el model a Catalunya, la pagesia desapareixerà.

Finalment, Guinovart també ha mostrar la seva preocupació pel relleu generacional al sector de la pagesia “Si no apostem per l’agricultura i tenim un releu generacional amb aquests preus, acabarà desapareixent la pagesia.”

PUBLICITAT