Guardià: “Aquesta Setmana Santa no voldríem perdre res de turisme”

La Covid ha tornat a colpejar l’economia del territori en aquestes festes de Nadal. Limitació a la restauració, hotels tancats i el toc de queda han fet que els tradicionals actes s’hagin hagut de reorganitzar afectant directament la restauració i hostaleria. En l’entrevista al programa Carrer Major, el portaveu de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona, Xavier Guardià també ha volgut remarcar que s’ha perdut molt amb la cancel·lació dels sopars d’empresa que no s’han pogut fer.

Pla obert de dos turistes prenen el sol a la piscina de l'Hotel Golden Port Salou. Imatge del 13 de setembre del 2020 (Horitzontal).

Guardià ha destacat que al territori, molts punts han salvat la temporada nadalenca amb les visites turístiques als municipis ebrencs o per exemple la zona costanera prop del Port Aventura. El portaveu de la FEHT ha remarcat les ajudes amb els ERE i a les empreses per salvar l’oci nocturn, per exemple. Però remarca que algunes ajudes poden arribar tard i triguen a l’hora de decidir.

PUBLICITAT