El sector de l’hostaleria i el comerç es mostren satisfets amb la relaxació de mesures

Francesc Pintado, president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la província de Tarragona, Florenci Nieto, president de PIMEC Comerç Tarragona i Província i Cristian Compte, portaveu de l’Associació Provincial de Sales de Festa i Discoteques de Tarragona, han passat aquest dilluns pels micròfons de Carrer Major per parlar sobre les mesures que han entrat en vigor avui mateix i les que s’espera que ho facin els dies vinents.

Pintado ha explicat que “estem contents” perquè “havíem demanat molt de temps que el primer que aixequessin fos la mobilitat” perquè “estàvem escanyats i ofegats”. Ha assenyalat també que el següent pas és “que la restauració també pugui obrir al vespre” i que “s’ha de buscar l’engranatge i l’encaix entre la supervivència econòmica i la salut” per tenir una bona setmana santa i posterior estiu.

Per la seva banda, Nieto ha assegurat que “per sort el que demanàvem ha sigut una realitat” on “tots hem sortit guanyant amb aquesta resolució” i ha demanat que el següent pas “sigui reobrir la restauració a la nit”. Tot i això ha afegit que no vol que “d’aquí a un mes això sigui motiu d’una quarta onada”.

Finalment, el portaveu de l’Associació Provincial de Sales de Festa i Discoteques de Tarragona, Cristian Compte, ha explicat que “estem molt a l’expectativa” però que els fa por que “qualsevol mesura que faci endarrerir la seva obertura”.

PUBLICITAT