“El problema va ser posar la política pel mig d’un esdeveniment esportiu”

Rut Queralt, Jan Magarolas i Marc Colilla, directors de ‘Mediterranis’, el primer documental dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2018, han passat aquest dilluns pels micròfons de Carrer Major per donar-nos-en tots els detalls, ja que aquest documental s’estrena aquesta tarda a les 19 h a l’Antiga Audiència.

Una peça que va néixer d’un Treball de Final de Grau d’aquest grup d’estudiants de periodisme de la Universitat Rovira i Virgili i que aborda les interioritats de l’organització i les conseqüències d’un esdeveniment esportiu envoltat de polèmiques.

En aquest documental, tal com han explicat Queralt, Magarolas i Colilla, “volen entrar en la polèmica de ple”. Són conscients que són un uns Jocs que van generar “molt d’interès” i que hi ha “moltes preguntes per fer i molts dubtes”, és per això que intenten “entrar-hi de ple” i no ser “espectadors externs sinó formar-ne part”.

Tanmateix és una peça que intenta ensenyar que “no van ser un fracàs absolut ni un èxit rotund”, sinó que va “haver-hi de tot”, i que volen que l’espectador “es creï la seva pròpia opinió” després d’haver escoltat tots els punts de vista.

Finalment han dit que el que va fallar va ser “posar la política pel mig en un esdeveniment esportiu”.

PUBLICITAT