El Frame Film Festival arrenca aquest cap de setmana al Baix Camp

Avui als micròfons de Carrer Major hem parlat amb Josep Varo, director del Frame Film Festival, un festival itinerant de curtmetratges que passarà per nou localitats de la demarcació de Tarragona i arrenca aquest 18 i 19 de juny a Montbrió del Camp.

“Primer de tot volem donar a conèixer el festival i ser un punt de trobada entre cineastes”, ha assenyalat Varo com a objectius. A més, aquest tindrà els premis Talent Frame, on els públics de les diferents nou seus decidiran un finalist cadascun, que competiran davant d’un jurat professional al final.

“També hi ha municipis petits que per tema pressupostari mai s’han plantejat tenir un festival de cinema i el curtmetratge ajuda a portar-lo i anirem al màxim de municipis possibles”, ha explicat el director, que a la vegada comenta que ja hi ha “molts ajuntaments que han dit que l’any que ve s’apuntaran”.

Per altra banda, també ha aprofitat per comentar la situació de la producció audiovisual en català. “Si tu has fet el curtmetratge pensant en català però una productora de Madrid s’interessa però la vol en castellà, doncs decideixes si fer-ho o no”, ha lamentat Josep Varo.

PUBLICITAT