“El càmping respon a moltes de les necessitats de la pandèmia”

Joan Antón, president de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, ha passat aquest dimecres pels micròfons de Carrer Major per parlar sobre el turisme de Setmana Santa en temps de pandèmia. El sector a la demarcació es mostra esperançat amb la flexibilització de la mobilitat a Catalunya, i veu la Setmana Santa com un punt de partida inicial per a la recuperació progressiva de l’activitat.

Atenció a les xifres: el 80% dels càmpings, el 50% de les places d’apartaments turístics i un 15% dels hotels de vacances obriran durant aquest període per rebre els visitants catalans. A l’interior i a les Terres de l’Ebre, on els establiments turístics són més petits, es preveuen ocupacions del 60%, amb puntes de fins a un 85%. A la costa, on els establiments són més grans, les ocupacions seran d’entre un 30% i un 60%.

Antón ha assenyalat que estan “esperançats” perquè “veure que arriben clients i diners a la caixa després de tant de temps de parada ens anima” assegurant que estan molt contents amb el nombre de reserves que tenen. A més, ha explicat que el càmping ha sigut un dels més beneficiats en qüestió de turisme de la pandèmia perquè “si busques allotjaments a la natura amb la teva bombolla, el càmping respon a aquestes necessitats”.

El president de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, ha assegurat que “era essencial complir amb els requisits sanitaris” i per això “ens vam treure el segell turisme per donar garantia i seguretat al client”. A més, afegeix que “per si de cas”, han flexibilitzat la cancel·lació, per si hi hagués cap canvi de les restriccions “la cancel·lació seria sense càrrec”.

PUBLICITAT