Cristià: “Fins al 2023 no tornarem a les xifres turístiques del 2019”

El vicepresident de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona, Quim Cristià, ha passat pels micròfons del programa “Carrer Major” per explicar les dades d’ocupació turística d’aquest any 2021. Cristià ha assenyalat que el sector es troba “en mig del túnel i on comença a veure la llum de la recuperació”, tot i que esperaven que enguany milloressin les dades turístiques. Tanmateix, ha assenyalat que “fins al 2023, no tornarem a les xifres registrades l’any 2019”.

Segons el vicepresident de la FEHT, el balanç del 2021 es troba per sota de les expectatives del sector turístic, tot i que es mostren esperançats per la recuperació en els propers anys.

Cristià, a més, ha explicat que l’únic sector turístic on ha pujat l’ocupació ha sigut el del càmping a les Terres de l’Ebre, però on el de la restauració i els hotels han baixat exponencialment els indicadors tant a les Terres de l’Ebre com a la Costa Daurada, sobretot a causa de la cinquena onada a mitjans del mes de juliol.

Amb tot, Quim Cristià ha denunciat la manca de previsió de la Generalitat sobre les mesures de contenció de la COVID-19 i que han colpejat greument la temporada.

PUBLICITAT