Castro: “Dificilment tornarem a viure com abans de la pandèmia”

El degà de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, i membre de la Unitat de Recerca de Lípids i Arteriosclerosi de la URV, Antoni Castro ha passat pels micròfons del programa “Carrer Major” per parlar sobre la sisena onada de la pandèmia i les restriccions que entraran en vigor per contenir el virus.

Castro ha assenyalat de la importància de les mesures per evitar-ne el contagi i que una de les solucions pasaria per què les vacunes arribin als països on la població no ha estat immunitzada. A més, Castro ha augurat que “dificilment tornarem a viure com viviem, ens haurem de protegir més i amb més serietat, és un virus que no respecta fronteres i haurem d’estar preparats per possibles noves variants.”

De fet, Castro ha advertit que “cal estar més protegits davant els brots epidèmics i que ens provoqui, fins i tot, més agressivitat”. Finalment, el degà de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut ha afegit que “la COVID-19 mereix una lectura més profunda, demostra la vulnerabilitat de l’espècie humana i que som molt reactius i és una lliçó que costa d’aprendre”

PUBLICITAT