Casas: “No descartem una tercera dosi de record a tota la població”

Els sotsdirector de l’Agència de Salut Pública de Catalunya al Camp de Tarragona, Conrad Casas, ha parlat pels micròfons del programa “Carrer Major” per parlar de la sisena onada de la COVID-19.

Precisament, Casas ha afirmat “que ens trobem en la sisena onada ” i que tot i les mesures preventives del certificat COVID en altres espais que no siguin l’oci nocturn no siguin suficients i no es descarta que “en les properes setmanes podrien haver-hi més restriccions” per contenir la malaltia i els contagis.

Sobre si hi hauran més onades provocades per la pandèmia “probablement hi hauran més onades, però seran en menor intensitat que les anteriors”, i que els pacients per COVID son tant els que tenen la pauta completa com els que no la tenen, malgrat que “la diferència és que les no vacunades tenen un risc molt mes gran d’ingressar greument a l’hospital”.

Casas, a més, ha assenyalat que s’està estudiant des dels espais tècnics de la Comissió de Salut Pública, si s’ha d’administrar una tercera dosi de record a tota la població. El sotsdirector ha explicat que “la nostra prioritat són els grups d’edat de risc de més de 70 anys” i que començaran a administrar dosi de record als sociosanitaris i persones que treballen en residències de gent gran.

Amb el sotsdirector de l’Agència de Salut Pública hem parlat de la visió que s’albira en les mesures durant les Festes de Nadal, sobre quin tipus de malalts hi han per COVID, i la campanya vacunació de la grip, n’hem parlat amb Conrad Casas.

PUBLICITAT