#Carrer Major: Especial MONTBRIART des de Montbrió del Camp

El dijous 5 de setembre vam celebrar un programa especial des de la Plaça de la Vila de Montbrió del Camp. El programa va anar dedicat al Montbriart, la fira d’art d’aquesta població del Baix Camp que enguany ha arribat a la vuitena edició.

En la primera hora de programa l’alcaldessa, Carmina Blay, i la regidora de cultura, Montse Buqueras, varen repassar l’actualitat del municipi i van explicar com es presentava l’edició del Montbriart. També vàrem parlar amb l’Assumpta Piqué, filla del conegut arquitecte Josep Piqué, de qui es va fer una ruta cultural durant el Montbriart. En l’últim tram d’aquesta primera hora vam conversar amb el Francesc Baiges, veí de Montbrió que decora municipis.

La música va ser l’encarregada d’obrir la segona hora de programa, amb el saxofonista Juanjo Hernandez i el pianista Pere Torrades. Els grans protagonistes van ser dos de la vuitantena d’artistes que formen part del Montbriart. L’artista convidat David Callau va explicar com seria el seu espectacle pictòric i les exposicions que es podrien veure durant el cap de setmana, i Fina Veciana, representant dels artistes, va explicar la seva experiència en edicions anterior del certamen. Les cinc colles geganteres de Montbrió del Camp també van prendre part del nostre programa. També hi va haver temps per parlar amb el Francesc Baiges, president  de la Cooperativa Agrícola de Montbrió, que aquest any celebra el 75è aniversari, i de que en Jordi Escoda ens presentés la seva secció que farà durant el programa.

L’última hora de programa vàrem entrevistar la Susana Mata, presidenta del CP Montbrió, entitat amb només dos anys de vida, que ja ha aconseguit classificar a una patinadora pel Campionat de Catalunya. I per últim vàrem tancar el programa parlant de les jornades del pintxo i la fava amb alguns dels responsables dels restaurants del municipi i el regidor de festes, Marcel Macip.

PUBLICITAT