Brull: “Cal ser prudents i tenir sentit comú als espais interiors”

La presidenta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA), Lluïsa Brull ha passat pels micròfons del programa “Carrer Major” per parlar sobre la fi de les mascaretes que ha començat a partir d’avui.

La presidenta del Col·legi d’Infermeres ha explicat que la mesura és favorable “aquests dos anys les infermeres hem patit moltissim, però creiem que cal també tornar a una vida com era abans progressivament i pas a pas”.

Brull ha assenyalat però que “amb la gent gran s’ha de tenir precaució i encara portar la mascareta i tenir prudència, la malaltia encara no ha marxat i cal utilitzar el sentit comú”.

Sobre la fi de la mascareta en espais tancats, Brull ha assenyalat “ha de continuar la ventilació dels llocs en interiors i cal crear sentit comú per evitar que hi hagin contagis.”

“Hem de sortir poc a poc i encara estem en pandèmia on als hospitals encara hi han malalts per COVID-19, hem de seguir les normes que encara es continuaran posant”, remarcava Brull. Finalment, la presidenta del Col·legi d’Infermeres de Tarragona ha destacat que “cal posar-se la tercera i quarta dosi de reforç contra la COVID-19, i que serà molt necessària a partir del proper hivern.”

PUBLICITAT